Koulutusta kyläyhdistyksille

Hyvä kylätoimija!
Kymenlaakson Kylät ry järjestää kylätoimijoille koulutusta lauantaina 14.11.2015 klo 10-17,  Nuorisokeskus Anjalassa. Koulutuspäivä on kaikille maksuton, päivän lounas ja iltapäiväkahvit omakustannehintaan 15€.
 
 Päivän tavoitteena on kyläyhdistysten luottamus- ja toimihenkilöiden henkilöiden valmiuksien ja osaamisen lisääminen sekä tulevaisuuden suunnittelu. Päivän aikana mietitään, miten kohennan kykyjäni palvella kyläyhdistystäni. Koulutus on suunnattu maakunnan kyläyhdistysten puheenjohtajille, sihteereille, rahastonhoitajille sekä muille toimihenkilöille.
 
Liitteenä (sivun alalaidassa) päivän ohjelma, johon sinulla on vielä joiltain osin mahdollisuus vaikuttaa. Maaseudun Sivistysliiton Paula Yliselän kouluttamat asiakokonaisuudet hallinnon ja talouden puolelta ovat valtavia, joten voit rohkeasti ilmoittaa meille, mitä kohtia haluaisit koulutuksessa painotettavan.
 
Sitovat ilmoittautumiset (nimi, kyläyhdistys, tehtävä, sähköpostiosoite) viimeistään  31.10.2015  toimisto (at) ymenkylat.fi tai puhelimitse Elina Seppäselle puh. 040 184 3576.

Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Ma – To: 9:00 – 16:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.