Tervetuloa LokaLive-retkelle Kaakkois-Suomeen!

Tiesitkö, että maaseuturahastosta tuetaan kehittämishankkeita, jotka parantavat palveluita ja elämänlaatua Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa? Rahoitusta kehittämiseen ja investointeihin myöntävät paikalliset Leader-ryhmät ja ELY-keskus. LokaLive-kiertueella käymme tutustumassa erilaisiin EU:n maaseuturahastosta rahoitettuihin hankkeisiin ja yrityksiin Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. Samalla viemme painotuoreita Hanketarinoita Kaakkois-Suomesta -lehtisiä ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien infopisteille, joissa kannattaa poiketa tankkaamaan rahoitustietoa ja tutustumaan kotiseutusi kehittämiseen.
 
LokaLive eli lokakuun paikallistakin paikallisempi livelähetys toteutetaan tänä vuonna hybridinä. Pitkin päivää tapahtuu ympäri Kaakkois-Suomea. Jos et pääse paikan päälle, voit seurata kiertuetta KaakonKantrin Facebook-sivujen livelähetyksistä.  

 

Aikataulu KaakonKantrin Facebook-livelähetyksille 22.10. 🎬

9:00 - 9:30 Virtakiven vierasvenesatama, Kouvola ⚓️⛵️
n. klo 9:30 Kymenlaakson kylät ry:n yllätyslive! 😀
11:00 - 11:30 Klamilan kuntoportaat, Virolahti 🤸‍♀️🤸‍♂️ Voit käydä moikkaamassa meitä ja hakemassa uuden infolehtisen. (Huom! Mikäli sää oikein pahaksi yltyy, löydät meidät siitä sadan metrin päästä hiihtomajalta!)
14:00 - 14:30 Lammassaari, Imatra ⛵️⛵️ (Kärki-Leaderin Kyläenergiaa-auto on paikalla klo 14-15!)⚡️
15:00 - 15:30 Eläinsuojelukeskus Miu, Lappeenranta 🐱🐶🐰 (Miun pop-up-kahvila on avoinna kello 15-17!) ☕️
n. klo 16:30 Leader Länsi-Saimaan exstralive! 👀
 

Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.