Lähiruoka puhuttaa Aholafarmilla

Maanantaina 20.9. on Aholafarmilla puhe lähiruuasta. Millaista on alueen yrittäjien yhteistyö, miten sitä voidaan edistää, mitä toiveita sinulla on lähiruuan suhteen? Tule tutustumaan Aholafarmin viehättäviin puitteisiin, kuulemaan yrittäjän kokemuksia, keskustelemaan ja nauttimaan iltapalaa. 

Kuulemme myös pohjoiseen Kymenlaaksoon ja Iittiin kootusta ruokakulttuuriin pohjautuvasta makumatkasta, jonka voi tehdä tutustumalla kohteisiin paikan päällä tai virtuaalisesti netissä. Mukana on jo 70 alueen ruokatoimijaa, kylää ja maisemakohdetta. Olisiko meillä tarvetta saada aikaan jotain samankaltaista myös eteläisessä Kymenlaaksossa?

Illan päätteeksi kootaan oman maun mukainen granola-pussi - lähiruokaa tietysti sekin!

Ilta on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Voimme ottaa mukaan 10 ensin ilmoittautunutta. Noudatamme hygieniasäännöksiä, tarjolla on maskeja ja käsidesiä.

Paikkana Aholafarm Haminassa, osoitteessa Kirkkovuorentie 291, Kannusjärvi. Aloitetaan kello 17, tilaisuuden kesto on parisen tuntia.
Ilmoittautuminen perjantaihin 17.9. kello 10 mennessä tästä linkistä. Ilmoitathan iltapalaa varten, mikäli sinulla on joku ruokarajoitus.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.