Katse tulevaisuuteen – nyt kysymme nuorilta

Sepra on vuosina 2014-2020 myöntänyt alueen hankkeisiin noin 3 miljoonaa euroa tukea. Tukea ovat voineet hakea alueella toimivat yhdistykset ja yritykset. Monet rahoitetut Leader-hankkeet ovat olleet nuorille suunnattuja, esimerkiksi partiolaisten hankkeita on rahoitettu useampiakin.

Miten sitten päätetään, mihin voi saada rahaa? Sepra on laatinut strategian, johon on kirjattu alueella tärkeiksi koettuja asioita ja tarpeita. Hallitus valitsee hankkeet tuon strategian pohjalta. Nyt olemme kirjoittamassa uutta strategiaa vuosille 2023-2027. Juuri nyt on siis tilaisuus vaikuttaa siihen, minkälaisia asioita strategiaan laitetaan ja mihin tukirahaa myönnetään

Työn avuksi olemme laatineet kyselyn, jonka perusteella katsomme, millaisia asioita etelä-kymenlaaksolaiset pitävät tärkeinä. Nuorille on laadittu oma kyselynsä, joka löytyy tästä linkistä. Kyselyn vastauksista poimimme esiin nousseita asioita strategiaan. Vastaa ja kerro oma mielipiteesi – näin voit vaikuttaa siihen, että itsellesi tärkeät asiat ovat mukana!

(Jos olet ns. entinen nuori, eli jo täyttänyt 30 vuotta, löydät oman kyselysi täältä.)


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.