Hyvää oloa luonnonyrteistä -verkkokoulutus 13.4. - TÄYNNÄ!

Kurssi on täynnä, kiitos mielenkiinnosta!

Miten voimme hyödyntää luonnonkasveja omaa hyvinvointia parantaaksemme? Yrtit sisältävät runsaasti terveyttä ja kauneutta edistäviä aineksia, joita voi käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti ihan jokapäiväisessä arjessa. 

HEMMOTTELUA JA HYVÄÄ OLOA LUONNONYRTEISTÄ -verkkokoulutus

tiistaina 13.04.2021 klo 17- 20.30

Koulutuksessa saat tietoa: 

  • Mitä tarkoittaa kasvien rohdoskäyttö
  • Miten rohdosyrttejä voi hyödyntää sisäisesti ja ulkoisesti
  • Mitä yleisiä ja helposti saatavia rohdosyrttejä löytyy pihaltamme ja lähimetsistä
  • Miten kasveja säilötään, jotta niitä voi hyödyntää ympäri vuoden

Luento kestää noin 2,5 tuntia, jonka jälkeen osallistujat voivat tehdä 3-4 erilaista ja helppoa rohdostuotetta, joista osa sisäisesti nautittavia ja osa iholle käytettäviä. Kouluttaja on sinä aikana linjoilla ja saa tarvittaessa kysyä apua. Lisäksi osallistujat saavat useita vinkkejä ja reseptejä, joiden avulla jokainen voi itse valmistaa kotona syötäväksi, juotavaksi ja iholle tarkoitettuja yrttituotteita, jotka vaikuttavat hyvinvointiimme.  

Kouluttajana VersoGrow/Katja Rieppo, keruutuoteneuvoja ja luonnontuotealan asiantuntija. Koulutukseen voi osallistua Google Meetin kautta joko tietokoneella tai puhelimella (ei vaadi sovelluksen asentamista).

 

Kurssiin sisältyy tarvikepakettti, joka postitetaan ilmoittautuneille. Osallistujat saavat osallistumislinkin ja ohjeet sähköpostiin viimeistään edellisenä päivänä.


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.