Vielä ehtii hakea Leader-tukea - tule mukaan netti-infoon kuulemaan, miten

Mitä Leader tarkoittaa, mihin ja miten Leader-rahoitusta voi saada? Nyt tarjolla on tietoa kaikesta Leaderiin liittyvästä ilman, että tarvitsee edes poistua kotoa. Ilmoittaudut vain mukaan ja avaat koneen!

Leader Sepra järjestää torstaina 17.9.2020 kello 17 alkaen Teams-alustalla kaikille avoimen infotuokion, jossa puhutaan Leader-tuista. Kerromme, minkälaisiin asioihin tukea voi käyttää, ketkä voivat hakea ja miten itse hakuprosessi etenee käytännössä sekä miten rahoitettavat hankkeet valitaan. Tähän matalan kynnyksen iltaan voi osallistua kuka tahansa mistä tahansa, kunhan vain on toimiva internet-yhteys. Ilmoittaudu mukaan : Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , niin lähetämme sinulle Teams-linkin ennen tapahtumaa.

Jos yrityksellä tai yhdistyksellä on pyörinyt mielessä idea, joka pitäisi toteuttaa, kannattaa tulla kuulolle, sillä Leader-rahoitusta voi hyödyntää hyvin monenlaisissa kohteissa. Hakuaika päättyy tämän vuoden lopussa, mutta rahoitettuja hankkeita voi toteuttaa aina vuoden 2022 loppuun asti, joten vielä ehtii mukaan. Kannattaa kuitenkin toimia nyt heti.

Tarjolla on informaatiota rennolla otteella ja ymmärrettävässä muodossa, Leaderin moton mukaisesti ihmisen kokoisille ideoille. Mukaan voi tulla kyselemään lisätietoa, tai jos siltä tuntuu, ihan kuunteluoppilaaksi.

Illan aikana käsitellään osallistujien kiinnostuksen kohteista riippuen sekä yritysrahoitusta että yhdistysten tukia. Mikäli rahoitusmuoto sitten tuntuu oikealta juuri omiin tarpeisiin, saa Sepran toimistolta apua ja neuvoja koko matkan ajan hakuprosessista aina toteutukseen ja loppuraportointiin asti.


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.