Uusia kasvoja Sepran toimistolla

Leader Sepran toimisto on saanut kaivattua vahvistusta, kun kaksi uutta henkilöä on aloittanut työrupeamansa Sepralla.

Yritystukien parissa aloitti Heikki Heimala ja EDIC- sekä ESKO-asioiden kimpussa puolestaan Heli Varjakoski. Kummallakin on Leader-ja maaseudunkehittäjätaustaa jo vanhastaan, joten uusiin työkuvioihin pääsevät molemmat solahtamaan mukaan sujuvasti. Lue alta molempien esittelyt.

 

Moi,
Olen Heikki Heimala. Aloitin maaseudun yritystukien hankeneuvojana osa-aikaisena. Olen toiminut aiemmin vastaavissa tehtävissä usean vuoden ajan naapurissa Etelä-Karjalassa ja tehnyt yhteistyötä Leader-Sepran kanssa. Olikin hyvin luontevaa ja mutkatonta aloittaa työ pikaisesti. Lisäksi kehittämistyö maaseutualueilla on sellaista, josta pidän.
Kymenlaakson maaseutu on tuttua menneiltä vuosilta työskennellessäni rehuteollisuudessa alueella. Lisäksi viime aikoina Kotkan-Haminan seutu on ollut upeaa lähimatkailualuetta sisämaalaiselle, sillä asun Lappeenrannassa. Minulla on oma yritys ja olen kyläyhdistystoiminnassa mukana.
Jos sinulla on ideoita yritystoiminnan vauhdittamiseen esimerkiksi investointisuunnitelmia tai osaamisen kehittämistä, nyt on aika toimia. Rahoitushakemukset on syytä saada käsittelyyn tämän vuoden aikana. Tulevien vuosien rahoituksesta ei tiedä.
Älä epäröi olla yhteydessä. Katsotaan yhdessä miten voimme vyöryttää ideaasi eteenpäin ja löytää parhaat väylät tavoitteesi toteutukseen. Vinkkaa myös kaverillesi, kiitos.

Kuulemisiin ja näkemisiin!
T. Heikki
044 377 4517
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hei,

Olen Heli Varjakoski, Leader Sepran uusi toimistotyöntekijä vuoden loppuun saakka. Työskentelen EU -tietopisteen ja ESKO-kalatalousasioiden parissa, sekä osallistun tarvittaessa tapahtumiin ja koulutuksiin.
Asun Virolahdella, perheeseeni kuuluu puoliso ja neljä lasta, joista kaksi vielä kotona. Työskentelen myös Kymenlaakson Kylät ry:ssä osa-aikaisena vt. toiminnanjohtajana vuoden loppuun. Lisäksi toimin kunnanvaltuutettuna, yrittäjänä ja teen paljon vapaaehtoistöitä yhdistyksille, monta rautaa siis tulessa.
Leader toimintaan olen tutustunut yhdistyksissä toteutetuissa hankkeissa ja olinpa Sepran hallituksessakin aikanaan. Hallitusrupeaman jälkeen olen osallistunut teemaryhmien toimintaan. Monilla Sepran järjestämillä matkoillakin olen ollut osallisena, sekä kotimaassa, että ulkomailla.
Kun tutustuu uusiin ihmisiin, oma ajatusmaailma laajenee ja saa uusia ideoita joko omaan tai toisten käyttöön. Aina pitää olla uudelle avoin ja koettaa olla lukkiutumatta vanhoihin toiminta- ja ajatusmalleihin. Tätä pääsen toteuttamaan nykyisessä työssäni.

Terveisin
Heli
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 277 4510  

 


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.