Leader-hakuneuvontaa kotisohvalta


Mitä Leader tarkoittaa, mihin ja miten Leader-rahoitusta voi saada? Nyt tarjolla on tietoa kaikesta Leaderiin liittyvästä ilman, että tarvitsee edes poistua kotoa. Ilmoittaudut vain Kirsille (tiedot yllä) ja kytket koneen päälle!

Leader Sepra järjestää maanantaina 15.6.2020 kello 17 alkaen Teams-alustalla kaikille avoimen koulutustuokion, jossa puhutaan Leader-tuista. Infon aikana kerrotaan, minkälaisiin asioihin tukea voi käyttää, ketkä sitä voivat hakea ja miten itse hakuprosessi etenee käytännössä sekä miten rahoitettavat hankkeet valitaan. Tähän matalan kynnyksen iltaan voi osallistua kuka tahansa vaikka laiturin nokasta, kunhan siellä vain toimii internet-yhteys.

Jos yrityksellä tai yhdistyksellä on pyörinyt mielessä idea, jonka pitäisi toteuttaa, kannattaa nyt tulla kuuntelemaan, sillä Leader-rahoitusta voi hyödyntää hyvin monenlaisissa kohteissa. Ja vaikkei ajatus vielä olisi ehtinyt muhia valmiiksi, voi silti tulla kuulolle, sillä jo toteutettujen hankkeiden esimerkeistä voi löytyä joku ideanpoikanen omaan toimintaan. Hakuaika päättyy vuoden lopussa, mutta rahoitettuja hankkeita voi toteuttaa aina vuoden 2022 loppuun asti, joten vielä ehtii hyvin mukaan. Aikailla ei kuitenkaan kannata.

Tarjolla on informaatiota rennolla otteella ja ymmärrettävässä muodossa, Leaderin moton mukaisesti ihmisen kokoisille ideoille. Mukaan voi tulla kyselemään lisätietoa, tai jos siltä tuntuu, ihan vaan istumaan ja kuuntelemaan. 

Illan aikana käsitellään osallistujien kiinnostuksen kohteista riippuen sekä yritysrahoitusta että yhdistysten tukia. Mikäli rahoitusmuoto sitten tuntuu oikealta juuri omiin tarpeisiin, saa Sepran toimistolta apua ja neuvoja koko matkan ajan hakuprosessista aina toteutukseen ja loppuraportointiin asti.


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.