Minkä maiseman sinä kehystäisit?

Joko tunnet keltaiset National Geographic -kehykset, joihin voit törmätä eri puolilla Eurooppaa, lähimpänä meitä Viron eri matkakohteissa? Leader Sepra tuo nyt kehykset Suomeen ja Kymenlaaksoon. Kehysten avulla aiotaan nostaa esiin sellaisia luonto- ja kulttuurikohteita, jotka ovat asukkaille tärkeitä ja arvokkaita, mutta eivät välttämättä vielä laajasti tunnettuja oman alueen ulkopuolella. Syksyn aikana ideoita käydään läpi asukkaiden kanssa ja viimeistään ensi keväänä ensimmäiset kehykset yritetään saada esille maastoon.

Leader Sepra on solminut yhteistyösopimuksen Keltaiset kehykset -tuotemerkin käyttöoikeudesta National Geographic -lehden kanssa. Yhteistyösopimus mahdollistaa Keltaisten kehysten hyödyntämisen alueen matkailukohteiden esiin nostamisessa. Osa tätä yhteistyötä on alueestamme kirjoitettavien juttujen ja kuvien julkaisu Suomen, Ison Britannian ja Viron National Geographic -lehdissä.

Keltaiset kehykset -yhteistyössä Sepran mukana ovat mm. kehykset valmistava EKAMI, paikallisia valokuvaajia, alueen kunnat sekä elinkeinoyhtiö Cursor.

Käy jättämässä oma mielipiteesi mihin sinun mielestäsi keltaiset kehykset kuuluisivat Pyhtäällä, Kotkassa, Haminassa, Miehikkälässä tai Virolahdella

JÄTÄ VASTAUKSESI TÄSTÄ

 


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Ma – To: 9:00 – 16:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.