Laitetaan Kuninkaantie kukoistamaan

Kuninkaantie on Suomen vanhin virallinen matkailutie. Se tunnetaan myös nimellä Suuri Rantatie ja se on yhdistänyt kuninkaita ja talonpoikia, satunnaisia kulkijoita ja rauhanneuvotteluseurueita kautta vuosisatojen. 
Nyt haluamme Leader-rahoitetun hankkeen ”Kuninkaantie uuteen kukoistukseen” avulla elvyttää Kuninkaantien toimijoiden yhteistyön ja luoda Kuninkaantien brändistä entistä vahvemman ja sitä kautta piristää matkailua ja elinkeinoelämää alueella. 
Te kaikki yhdistystoimijat, yrittäjät ja julkisen tahon edustajat olette tervetulleita luomaan Kuninkaantielle uutta tulemista osallistumalla työpajaan keskiviikkona 9.11. kello 18 - 20 Jamilahden Kansanopistolle (Tikkupolku 1, Hamina). Suunnittelemme samalla vuodelle 2017 hankkeeseen liittyvää tapahtumaa, jonka avulla nostamme esille sekä Kuninkaantien että Suomen itsenäisyyden juhlavuoden. 
 
Ilmoittautumiset 2.11. mennessä Sepraan Heidi Hansénille Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 044 – 277 4515.
Kyselyt ja lisätiedot hankekoordinaattori Mia Aitokari Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 050- 325 1453.
 

Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.