Kevättalvella tarjolla monenmoista ohjelmaa

Ruuan monet ulottuvuudet ovat aiheena tämän vuoden Maaseutufoorumissa Kuusankoskitalolla 5.4. Seminaarissa keskustellaan muun muassa siitä, syömmekö kohta hyönteisiä ja pitääkö ruokaa tuottaa Suomessa, miksei perulainen pihvi kelpaa. Päivän päätteeksi kuullaan paneelikeskustelu, jossa on mukana eri lailla ruokaan suhtautuvia ihmisiä kuten vegaani, sikatilallinen sekä fitness-asiantuntija. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tutustu ohjelmaan tästä linkistä.

GreenCareLab -tilaisuuden aiheena 25.2. Harjun oppimiskeskuksessa on luontolähtöisten palveluiden kehittäminen ja testaus. Maa- ja kotitalousnaisten organisoimaan iltapäivään mahtuu paljon  asiaa suomalaisesta GreenCaresta. Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet täällä.

Kaupunki-Leader on mukana 10.3. Kotkan kumppanuustalo Viikarissa järjestettävässä Syö hyvää -tapahtumassa, jossa aiheena on ikäihmisten  toimintakykyä ylläpitävä ravinto. Tarjolla on luento ja keskustelua aiheesta, ja osallistujat saavat mukaansa myös tietopaketin terveellisestä ruokailusta. Iltapäivän ohjelman näet täältä.


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.